Upcomming litter!

2010-05-05

Click thumbnail to view a larger version of the image

We proudly present the upcomming K-litter between:
Djungelkattens Woopie Goldberg & SEVCH That's Why He Is Arjuna
This will be Woopies fourth and last litter, and Arjuna's first litter. We are very excited and happy for this combination.
More information about Arjuna can be found on his webpage: http://arjuna.dinstudio.se/
Puppies are expected due to 2010-06-03!
Inquiries are welcome!

Comments

Hej Ann-Marie! Vilka härliga magbilder du & Madde fick på Woopie igår. Det var jättekul att få se henne nu när hon börjar bli så där härligt "mamma-tjock". Hoppas att du skämmer bort henne lite extra och att det är bra med dig och de andra tjejerna.

p.s Jag var bara tvungen att lägga ut några av bilderna på Arjuna´s hemsida. Massor med kramar från ett soligt och 30 grader varmt Palestina.

Kjell

Vad kul att denna kombination äntligen blir av. Den kommer vi hålla ett öga på eftersom vi var intresserade sist. Hade vi inte redan en liten marodör hemma hade jag gärna tagit en till.

Hej Ann-Marie!

Hörde av Madde att Woopie gått upp och blivit ordentligt rund om magen. Det är jättespännande och jag är riktigt nyfiken på hur många det ska bli. Hoppas att Woopie mår bra och att hon skäms bort lite extra nu när hon växer runt midjan. Hoppas också att det är bra med dig och de andra tjejerna. Kramar till Er alla från ett 32 gradigt och soligt Palestina!

Lykke til med K-kullet, Ann-Marie !!! Chillie sender en god klem til mamma Woppi, som også blir bestemor i starten på juni ;) Spennende å se hvem som har flest valper i magen, mor eller datter :)
Stor klem fra Liv og Chillie
Kennel Coolridged

Hej AnnMarie! Ser sååå fram emot en ny liten älskling i huset ääntligen. Otroligt vackra föräldrar och kan bar ana resultatet!! Grattis Hälsningar från Gotland