Speciality show in Bollnäs

2008-06-08

Great day again in the show rings!
Ch Djungelkattens Acuteridged Amadeus 2nd best dog, Ch Djungelkattens Superridged Sauvage 4th best dog and Djungelkattens Realridged Raffa 2nd best veteran bitch with a 1st prize and HP.
Judge was Lars Adeheimer, Sweden.
More information will follow soon!

Comments

Jonas Peterson och jag är stolta över vår lilla söta, ungdomliga 8,5 åriga tik, Raffa, som i helgen med all heder geomförde såväl SM i spår som 1:a pris med hp i veteranklass på utställning I Hälsingland, "she is in perfect condition".
Ridgebackkännare må erinras om att Raffa är dotter till min älskade, i förtid bortgångne, INT o NORD UCH Djungelkattens Neatridged Nembo, ("Ulon") .
Torbjörn Vrethammar

Grattis alla Djungelkatter till många bra resultat på Norra SRRS helgen i Hälsingland. Ett jättegrattis till Sophie med Amadeus som visade framfötterna i både spår med SM 3:a som resultat och som 2:a bästa hane. Jättekul att få se "unghunden" Raffa på plats. Helt otroligt! Hoppas att man är lika fräsch och pigg vid den åldern! Supertack för all support som vi fick från "Djungeltältet".

Madde

Grattis alla härliga Djungelkattare till helgens framgångar och särskilt till Sophie och Amadeus!!! Wow vilken helg för er!
Tack också Anna-Karin och er andra i "djungertältet" som hejade på mig och Murumbis Arrac idag i Bollnäs. Vilken härlig dag det blev!
//Camilla:-)

Grattis till alla fina resultat i helgen. Kul att Raffagumman fick visa upp sig :)
Många grattiskramar från oss.