Habanero says Hello

2008-10-09

Click thumbnail to view a larger version of the image

Hej, alla Hawkridge-syskon!Hur är "läget" med er? Jag stortrivs i min nya familj i Tumba och har så smått börja lära mej "deras rutiner". Min stora passion är mat (tyvärr ger de mej alldeles för lite...) och till min matte o husse´s förtvivlan även stenar, små som stora... men jag börjar förstå varför det inte är så lämplig "föda". Igår upptäckte jag en annan "läckerhet" på skogspromenaden, nämligen färsk hästskit, mums tyckte jag och nej tyckte matte!! Ska snart börja på valpkurs, det ska bli spännande! Det skulle vara roligt att få träffa sina syskon igen, finns det någon som oxå är sugen på att "brottas" o leka lite så hör av er! Kram från Habanero numera vid namn Miller (Mr Miller om jag får be!)

Comments

Tjena brorsan!
Jasså, du är lika glad i mat som jag! Hemma hos mig ger dom mig också alldeles för lite mat, så då får man väl fixa det själv tycker jag. Husets ettåriga dotter är väldigt lätt att sno en kaka ifrån har jag kommit på..he he...fast det e ju inte lika kul med bannorna man får då!
Du föredrar hästskit o jag gillar koskit...mums!!
Annars tycker både matte och husse att jag börjar bli riktigt väluppfostrad (jag lär mig massor på valpkursen).
Jag bor ute på Ekerö så en tripp till Tumba vore inte så dumt nån gång!
Kramar från syrran Humla

Tjena Brorsan!
Du ser lika stilig ut som jag!! Matte tjatar oxå en hel del om att jag inte behöver äta allt och lite till, men vaddå man måste väl få prova, så man vet vad som är bra och inte...?
Hade varit superskoj med ett bus någongång, men jag bor ju uppe i norr jag eller närmare bestämt Umeå. Men som tur är har ju matte sin syrra i Sthlm, så vi är ju där lite nu och då! Då får vi minsann ta ett ordentligt bus!
Mr Miller lät ju coolt. Matte döpte om mig till Hugo, som väl är rätt ok, men oftast kallar hon mig pirayan, dumbo eller busunge... Undra varför...? =)

Kramizz
Herkules

Hejsan brorsan, vad snygg du är!!!
Jag gillar mest att tugga på min storasyster Maja men kaninbajs är ju också smaskigt.
Vi bor i Kalmar med vår matte. Idag har vi busat i skogen.
Nospuffisar/ Hedda